Volg ons op twitter


Volg ons op Twitter 

Met de komst van het digitale tijdperk willen wij het u ook gemakkelijk maken. Wilt u op de hoogte gebracht worden van onze diverse nieuwe quiltstoffen, benodigdheden, patronen, workshops en nog veel meer. Dan is dit nu mogelijk. Volg ons via Twitter, dan zorgen wij dat u op de hoogte blijft van onze nieuwe producten. 
Hoe dat gaat leest u verder......

Aanmelden Twitter.
De Quilterie is naast de webwinkel nu ook via twitter aanwezig. Om de berichten direct in uw twitter account te ontvangen kunt u ons volgen via Twitter. Aanmelden via twitter kunt u doen door op onderstaand twitter plaatje te klikken.Hoe maak je een twitter account en kunt u ons volgen.
Ga naar www.twitter.com. en klik op de knop "SIGN UP". De aanmeldprocedure is zoals vrijwel alles in Twitter heel erg simpel. Het moeilijkste is waarschijnlijk nog een naam te vinden die nog vrij is.

Nadat u op "SIGNUP"  hebt geklikt vul je de volgende gegevens in: 
1. FUll Name ( je voor en achternaam, die overigens niet zichtbaar is )

2. Username: Dit is de naam die je straks wilt gebruiken om te "twitteren" en die ook zichtbaar is voor andere twitteraars die je gaat volgen of die jouw straks gaan volgen. In ons voorbeeld test.
De berichten die wij versturen via "Twitter" hebben allemaal als username dequilterie

3.  Password: Dit is een persoonlijk paswoord waarmee je straks kunt inloggen in je "twitter" account.

4. E-Mail: Hier vul je het e-mail adres in wat je wilt gebruiken voor "Twitter". Dit kan je eigen e-mail adres zijn, maar ook een nieuwe die je speciaal voor "Twitter" aanmaakt. Wanneer je het vinkje uitzet onder e-mailadres dan ben je door andere "twitteraars" niet te volgen via je e-mail adres. De meeste hebben dit gewoon aanstaan. De keuze is aan u. Je gekozen e-mail adres is niet zichtbaar voor anderen.

5.Vervolgens klik je onder op "Create Account". Je twitter account is nu aangemaakt.


Als je alle gegevens hebt ingevuld ga je naar www.twitter.com om in te loggen.

Je twitter account vind je onder: www.twitter.com/(hier vul je je username in die je eerder hebt ingevuld bij de aanvraag van een account. Bijvoorbeeld www.twitter.com/test
Wanneer je op deze pagina bent kun je aan de rechterzijde bij "Sign in" inloggen.

Nu ben je echt klaar om "tweets" (berichtjes te sturen en te ontvangen van andere twitteraars.) Tweets vul je in bij What's Happening of Waar bent u mee bezig.

Wil je kijken of er andere vrienden, familie of kennissen ook een twitter account hebben kijk dan als je bent ingelogd op"Find People" toets hier een naam in van een persoon die je kent en misschien ook wel twitter heeft. Komt er een naam tevoorschijn die je kent, klik dan aan de rechterkant naast de naam en omschrijving op het linker icoontje. Als je erop gaat staan met je muis komt er "Following" te staan, klik er op en vanaf dat moment volg je die persoon.